Spring til indhold
Luk

2014

Fritidsundervisningen er startet!

Se en præsentationsvideo af undervisningen for sæson 2015/2016 her:https://www.youtube.com/watch?v=3-ktqRPpMOw


Se også hvad vi havde af aktiviteter sidste år 2014 

Fritidsundervisningen er startet!

Se også hvad vi havde af aktiviteter sidste år 2014 

https://issuu.com/korsloekke/docs/ungvestprogram_2014_/1?ff=true&e=1222111/8950664

JULEGAVEVÆRKSTED
JULEGAVEVÆRKSTED COMPUTER CLUBHOUSE

 


DR1 søger unge til dokumentarserie om ensomhed

 

Har du til tider følelsen af at være isoleret fra resten af verden? Er det lang tid siden, du har haft en ven med hjemme? Eller føler du, at du er i en krise i livet, som andre har svært ved at forstå?

 

DR1 søger unge i alderen 13-24 år, der føler sig ensomme i hverdagen til en dokumentarserie á fire afsnit.
Dokumentarserien vil være en del af en større DR-serie, der omhandler ensomhed i Danmark.

 

I dokumentarserien vil vi give et indblik i de medvirkendes hverdagsliv og vise de udfordringer, der kan følge med, når man som ung føler sig ekskluderet fra fælleskabet, har svært ved at håndtere sociale relationer eller føler sig alene i en sorgproces. Det er en serie, der handler om nære relationer til familie, støttegrupper for ensomme unge, internetfælleskaber, men også om de større aspekter i livet såsom kærlighed, venskaber, sociale arrangementer, uddannelse og drømme for fremtiden.
Serien er et portræt af 6-8 danske teenagere, der har taget kampen op mod ensomheden.
Gennem fire måneder følger vi deres hverdag, deres følelsesmæssige op-og nedture og deres kamp for at slippe ud af ensomheden. Vi hører deres inderste tanker, vi sidder med dem i deres seng, når de ikke tør at gå i skole, og vi er med, når de søger råd hos Børnetelefonen, Ventilen og andre ungdomsorganisationer.

 

Ambitionen for programmet er at skabe større forståelse blandt unge og voksne for, hvad det vil sige at føle sig ensom.
Ved at give de unge en mulighed for åbent og ærligt at skildre deres liv, håber vi på, at vi kan åbne op for en dialog og interesse blandt øvrige unge og derved nedbryde nogle tabuer.

 

Hvis du er interesseret, kan du kontakte os på mail ung@unitedtv.dk, hvor du fortæller os lidt om din historie, dine drømme for fremtiden og dit liv lige nu. Derefter vil vi tage en uforpligtigende snak med dig.

 

Vi ser frem os til at høre fra dig!

Med venlig hilsen

Carina Lund-Hansen & Julie Ørum-Petersen
United Production


Copenhagen Comedy Festival On Tour!

Vil du have et godt grin, så er her et godt tilbud til dig!
Tag dine gode venner med til amerikansk stand-up i verdensklasse på Magasinet på torsdag d. 9. oktober.

Vi har fået et tip om dette supertilbud til alle unge i Odense, der for 50 kr + gebyr kan komme ind og få et godt grin og en usædvanlig oplevelse med kendte amerikanske standuppere. ( Normalpris 269 kr.)

Her er info:

https://billet.dk/events/10975-Copenhagen_Comedy_Festival_On_Tour_/

Her er link til de billige billetter:

https://billet.dk/events/10975-Copenhagen_Comedy_Festival_On_Tour_/ticket#vouchercode=comedy

kodeord = comedy

Rigtig god aften :)


Er du ung i Odense?

Så vil vi rigtig gerne høre din mening om, hvordan det er at være ung i Odense anno 2014.

 

I november måned sætter vi ungetrivsel på dagsordenen gennem en ungeprofilundersøgelse, der går helt tæt på ungelivet i Odense. Vi håber på at kunne tegne et godt billede af de muligheder og udfordringer, der udspiller sig i dit liv som ung i Odense. Så giv din stemme til kende og vær med til at gøre ungelivet i din by bedre!

Undersøgelsen zoomer ind på sociale netværk, forhold til fester og rusmidler, sex, kost og motion, sociale medier, tryghed og tillid, forbrug og kriminalitet. Undersøgelsen tager 15-20 minutter at besvare, og du er selvfølgelig anonym hele vejen igennem.

Odense by er lige nu i voldsom forandring, og derfor er det lige netop nu, du har mulighed for at præge den by, du bor i, så du kan få en fed, social og tryg hverdag. Så giv din stemme til kende, og hjælp os med at gøre ungelivet i Odense endnu bedre!

 

Undersøgelsen løber fra d. 3.-24. november, og i løbet af hele perioden udtrækker vi vindere blandt besvarelserne af koncertbilletter, biografbilletter m.m.

Link til undersøgelsen

 

 

DEL dit ungeliv med #ungodense på Instagram og deltag i fotokonkurrencen, hvor du kan vinde et gavekort til Odense City på 2000 kr., en middag for 2 på BarSushi og 2 teaterbilletter.


Call4Makers!!

 

Kære Maker

Vi vil gerne invitere dig til en spændende endags-festival for opfindelser, kreativitet og nye og gamle håndværk.

En festival for techentusiaster, håndværkere, hobbyfolk, ingeniører, kunstnere, studerende og andre der brænder for at skabe, opfinde og forbedre. En dag hvor du kan møde ligesindede, inspirere og blive inspireret. Et sted hvor du kan vise dine projekter frem.

Du er velkommen som gæst d. 15. november mellem 12:00 og 20:30 i vores lokaler i Londongade 1 ved Havnen i Odense … MEN vi vil selvfølgelig meget hellere, at du kom og deltog i vores arrangement som udstiller.

 

Vi har allerede en del spændende deltagere: En vil f.eks. vise, hvordan man bygger en billig robot på en dag, en anden hvordan man smelter 1400 grader varm bronze ved håndkraft. Man kan opleve, hvad man bruger en 3D printer og en laserskæremaskine til, og om det er muligt at lave en stemmestyret flammekaster?

 

Vi har inviteret makere og kreative firmaer fra hele landet til at komme og være med til at gøre denne dag rigtig spændende og lærerig.
Vi mangler bare dig!

Har du lyst at udstille et projekt eller en ide – eller har du spørgsmål – skal du skrive til os på : 


mlh1407@gmail.com

 

Vi glæder os rigtig meget til at høre fra dig :)


Hiphop, identitet og fed fest

Forrest: Rushton og Nikolaj fra KOMA. Bag dem står Jiggy og Søren fra Blah!Blah!

Subkulturerne leverer et gedigent bidrag til dette års H.C. Andersen Festivals. Det sker i Grønnegade. Her er rastløsheden, jagten på identitet, tingenes og øjeblikkets magi, fantasien og ironiens mesterskab vigtige drivkræfter, som det allerede var for den berømte Andersen. First Movers er overskriften.

Læs mere her: http://www.hcafestivals.dk/nyheder-2014/first-movers-i-gronnegade


Ungdomshuset på H.C.A Festivals

Igen i år fylder Ungdomshuset pladsen ved Grønnegade op med gratis subkulturelt guf under årets H.C. Andersen Festivals den 18.-23. august.

I samarbejde med blandt andre Firstmovers, Odense Street House, Bobz, Kansas City, Dexter, Spoken Word og Studenterhuset kan vi præsentere et program fyldt med fede og utraditionelle oplevelser.

 


Se UNGDOMSHUSETS program til H.C.A. Festivals herBABYBRUNCHNyhedsbrev marts 2014

Nyhedsbrev marts 2014

 

Nyhedsbrev marts 2014