Spring til indhold
Luk

Arkiv

Næsby piger vil redde verdens børn

Stina Holton og Merjem Selman er kun 15 og 16 år. Alligevel har de formået at stable deres helt eget velgørenhedsshow på benene i Ungdomshuset, for at kunne hjælpe udsatte børn i udlandet. Til showet der afholdes den 18 . november 2016 kl.18-22 her i Ungdomshuset Odense Nørregade 60 har de bland andet fået kontakt med Freja Larsen fra Odense der kommer og synger. Freja var i finalen til årets udgave af Voice junior. På vegne af de to dygtige unge piger håber vi at der kommer mange og støtter velgørenhed show. Vi glæder os meget til at se jer den 18. november. Vi ses!!! Læs mere info: http://www.fyens.dk/article/3096365?fbrefresh=true


 

Besøg på Johannes Larsen Museet

Det Mobile Computer Clubhouse var i brug da vi besøgte Johannes Larsen Museet. Se de billeder som 9. klasserne fra Kerteminde og Munkebo skole fremstillede her

Mobilt Computer Clubhouse


Kold College er skolepraktik i Ungdomshusets Café et helt særligt forløb. Det skal være mad, der er skabt fra bunden, respekt for råvarerne og så skal det væ...re med hjertet.

5. oktober 2016 kl.16-19Ungdomshuset OdenseNørregade 60 5000 Odense CKom til en hyggelig eftermiddag / aften med ægte farmorhygge. Vi skal hækle, strikke og filte! Vi har en strikkeekspert, redskaber, kaffe og kage! Ta' dit garn under armen og kom med det bliver drønhyggeligt. Bonusinfo: man kan lade sine færdige projekter blive, hvis man vil, så giver vi det til lokale organisationer . Fx filter vi pynt til plejehjem. På er skolepraktik i et helt særligt forløb. Det skal være mad, der er skabt fra bunden, respekt for råvarerne og så skal det væ...re med hjertet.

Du skal møde til tiden og du skal ikke have for mange sygedage, hvis du vil hjælpes ud i en branche, der er helt sin egen. Til gengæld får du så også mulighed for at få den helt rette start.

Hør køkkenchef og skolepraktikinstruktør Anders Phillip fortælle om hvordan et skolepraktikforløb foregår på Kold College
VIL DU MED TIL HIPPE HAMBURG?
Vi tager på en fantastisk tur lørdag den 29. oktober 2016, hvor vi besøger et kæmpe loppemarked, trendy retro butikker og slutter dagen af med at shoppe amok i de store highstreets butikker.
Pris: 300 kr. inkl. aftensmad: 1 x pizza + sodavand.
Tilmeld dig her: http://www.ungvest.dk/fritidsundervisning/kunst_design/

UngInfo Odense og Ungdomshuset Odense presenter:
(Slip din indre farmor løs)
5. oktober 2016 kl.16-19
Ungdomshuset Odense
Nørregade 60 5000 Odense C

Kom til en hyggelig eftermiddag / aften med ægte farmorhygge. Vi skal hækle, strikke og filte! Vi har en strikkeekspert, redskaber, kaffe og kage!
Ta' dit garn under armen og kom med det bliver drønhyggeligt.

Bonusinfo: man kan lade sine færdige projekter blive, hvis man vil, så giver vi det til lokale organisationer . Fx filter vi pynt til plejehjem. Vi ses!!! 

GØR DIT GAMLE LORT TIL DET NYE SORT

upcykling
14. september kl. 16.00
Kom til en hyggelig eftermiddag / aften, hvor du kan få hjælp og inspiration til at upcycle dit gamle tøj.
Medbring det tøj du gerne vil give et nyt liv. Vi står klar med kaffe og symaskiner.

Bonusinfo: hvis man har lyst til at komme og lave tøj, men måske ikke har plads i skabet, kan man donere det til os. Vi giver det videre til lokale nødhjælpsorganisationer.
Den 22.-26. August holder Nørregades forretninger og organisationer en farverig og eventyrlig gadefest i forbindelse med H.C. Andersen Festivals.

 


Programmet er klart til vores Fairytale reading event! Nu kan du se hvilket sprog du kan høre, på hvilke dage. Hvert sprog er unikt og du har mulighed for at komme og lytte til forskellige historier af H. C. Andersen, på 27 sprog! Kom glad og tag dine børn og venner med!


 

 


MakerCityFestival

 


 

Odense Streethouse holder skateday

Se mere på https://www.facebook.com/events/686594008122265/?fref=ts