Spring til indhold
Luk

2018

By- og Kulturudvalget i Odense vil forbedre skaterforholdene i byen for en million kroner.

Der er godt nyt på vej til Odenses skatere, for By- og Kulturudvalget har valgt at afsætte en million kroner til at forbedre skaterforholdene i Odense. Projektet skal snart i gang, og det bærende fokus vil blive brugerinddragelse.

- Vi skal høre de organiserede og selvorganiserede brugere i skaterverdenen, hvad behovet egentlig er, og hvad det er, som de ønsker sig, fortæller Teis Bro, fritidskonsulent i By- og Kulturforvaltningen og projektleder på det kommende skateranlæg.

Odense er ifølge kommunens visioner i gang med at udvikle sig fra stor, dansk by til storby. Her vil bedre skaterforhold være med til at give byen liv.

Næste skridt er, at kommunen skal i dialog med skaterne. Mange ting er således i spil. Er der brug for en ny skatepark? Eller skal man forbedre de allerede eksisterende?

Et oplagt sted er Skt. Jørgens Skatepark, der blev indviet for fem år siden. Med få justeringer kunne den blive en rigtig god bane, lyder det fra flere af de skatere, vi talte med tirsdag.

De bruger stort set banen hver dag, men den kan grænse til det kedelige.

Den 17-årige skater Hjalmar Thomsen, der er medlem i Odense Street House på Grønløkkevej, siger:

- Med en million kroner kunne parken blive et paradis.

Men mindre kan også gøre det, lyder det også.

I stedet for at bruge pengene ét sted kunne man sprede dem ud over flere og bygge en ny bane et sted i centrum. Måske ved Nonnebakken, hvor der før har været skaterbane, lyder et forslag.

Læs mere om skater miljø på  www.odensestreethouse.dk som er del af Ungdomshuset og Ung Vest 

Husk at vores ungdomsskolens kursus periode starter på mandag den 28.9.2017. Her er vores kursusprogram hvor I kan stadig nå at melde sig på: https://www.ungodense.dk/media/program2017_ungdomsskolen_klikbar_web1.pdf 

 Tjek lige vores forårs kursus tilbud 2018/ fritidsundervisning 

 https://www.ungodense.dk/media/Fora_rshold_2018_i_Fritidsundervisningen_-_web.pdf


Invitation til Karsten Damgaards 25 års jubilæumI anledning af Ungdomshuset leder Karsten Damgaards 25 års jubilæum vil Ungdomshuset Odense meget gerne se samarbejdspartnere, kolleger og bekendte til reception.Det foregår torsdag d. 8. marts 2018 kl. 14.00-16.00 i Ungdomshusets cafe, Nørregade 60, 5000 Odense CVi tilbyder en spænende stilling her i Ungdomshuset Odense

 

  • Der søges en initiativrig og selvstændig person som:
  • Har flair for kommunikation, koordinering, planlægning og administration
  • Sproglig stærk både skriftligt og i tale
  • Formår at arbejde selvstændigt, men også at samarbejde og sparre om arbejdet
  • Har interesse for kultur og events
  • ar en relevant uddannelsesmæssig baggrund

Læs mere om stilling her:https://www.odense.dk/job?VacancyID=15926

 


Odenses unge tech-art kunstnere har begået et tværæstetisk kunstbombardement af Kunstbygningen Filosoffen.

.
Love Electron er en kunstnerisk udstilling hvor lys, installationer, kreative kreationer, elektroniske elementer og old school værker forenes til en sanselig oplevelse, når der i 6 dage sættes strøm til i hele kunstudstillingsbygningen.

Love Electron er skabt af unge spirende vækstlagskunstnere med hjælp fra cool, krøllede, innovative

projektmagere med tilknytning til Ungdomshuset.

Vi fejrer al den kreativitet, læring og samarbejde der ligger i værkerne og udstillingen, ved at byde på cider, saltstænger, floromvunden skåltale og faglig networking ved en...

Fernisering d. 30. januar kl. 16-18Projektet er skabt i et samarbejde mellem Ungdomshuset Odense, Ungecentre i Odense og Clubhouse Odense, og vi ser frem til at se jer på dagen!