Spring til indhold
Luk

LEO Club Odense

LEO er en velgørenhedsorganisation under LIONS International – verdens største hjælpeorganisation - for unge, der ønsker at gøre en forskel.
Desuden er det en international organisation repræsenteret i 138 lande med over 150.000 medlemmer (pr 1. november 2013).

LEO er sammensat af tre ord:
...
Ledelse
Erfaring
Oplevelse

Og det består af disse ord, fordi
.. LEO giver medlemmerne selvstændighed og mulighed for at prøve kræfter med både projekt- og klubledelse. LEO laver og planlægger sine egne arrangementer uafhængigt af LIONS-klubberne.
.. Alle medlemmerne får ansvar i klubben – det kan være lige fra bestyrelsesposter til oprettelsen af nye arrangementer. Men selvfølgelig bliver man ikke pålagt ansvar, man ikke har lyst eller tid til.
.. LEO giver mulighed for at prøve grænser af, fordi man er sammen med nogle mennesker, man måske ikke ville være sammen med i hverdagen og deltager i nogle aktiviteter, man ikke normalvis ville prøve. Desuden giver det både lokale, nationale og internationale oplevelser og møder med kulturer, der er anderledes end vores egen.

I LEO såvel som i LIONS har vi et princip om, at 1 krone givet er 1 krone givet til velgørenhed. Det fungerer på den måde, at vi har en klubkasse, som medlemmerne betaler til, som går til administration, og en aktivitetskasse, som går ubeskåret til velgørenhed. Derved spares administationen væk fra velgørenhedspengene

LEO kan kontaktes på tlf.nr.: 28 45 93 30