Spring til indhold
Luk

OM UNGDOMSHUSET Huset med de mange muligheder

Ungdomshuset

Ungdomshuset bruges af unge i alderen 14-29 år, der kommer i Caféen, i klubber og foreninger, deltager i undervisning, bruger projektkuvøser og værksteder, får rådgivning og laver deres egne projekter. Det meste i Ungdomshuset bygger på unges initiativ og energi, og du kan få hjælp til at gøre ideer til virkelighed.

Huskontoret

Huskontoret er steder hvor man kan finde alt information omkring huset og dets bruger. Hvis huskontoret ikke kan svare på et spørgsmålet så ved de hvem man skal spørge. Uden for Huskontorets åbningstider har faste brugere nøgler og kan frit komme i huset. Ungdomshuset rummer mange forskellige aktiviteter og faciliteter, der benyttes af rigtig mange til et utal af formål. 
Åbningstider: mandag til torsdag kl. 8.00-22.00, fredag kl. 8.00-14.00 og lørdag kl.10.00-16.00.
Ungdomshusets leder er Karsten Damgaard, tlf. 63 75 68 21 eller kada@odense.dk

Foreninger

Den største brugergruppe i Ungdomshuset er foreningerne, der er meget bredt repræsenteret: F.eks japansk populærkultur, Skate, Skak, Fødevarerfælleskabet, Valkyrien, Basketball, Speedcubing, rollespilsforeninger og mange flere.

Organisationer

En række organisationer har lokaler i Ungdomshuset eller er faste brugere som Ungdommens Røde Kors, Erhvervsskolernes Elev Organisation, Danske Gymnasieelevers Sammenslutning og UUO, der hjælper unge med at finde vejen til uddannelse. I Samtalegrupper for Unge mødes unge med ligesindede. Unge for Ligeværd, UFL, har klubaktiviteter. Huset bruges til møder for humanitære organisationer som Red Barnet Ungdom, CISV Fyn, AIESEC, Erasmus, Karambenor og Care. Politiske organisationer som Liberal Alliances Ungdom og Internationale Socialisters Ungdom holder også møder i Ungdomshuset.