Det er tid til at tilmelde sig ungdomsskolen

Fritidsundervisning

 
Fritidsundervisningen – for dig der er til sjov, udvikling eller talent
I UngOdense har vi særligt fokus på dig og dine interesser. Fritidsundervisningen er en række gratis kurser og hold inden for blandt andet kreativitet, sport, teknologi og natur. I fritidsundervisningen dyrker vi sociale fællesskaber og de unges interesser og talenter.
 
Her kan du gå på opdagelse i et alsidigt udbud af kurser, der er særligt tilrettelagt for unge fra ungdomsuddannelserne og folke- og privatskolernes ældste klasser – fra 8. klasse til du fylder 18 år. Undervisningen er gratis, men særlige materialer og ture kan have deltagerbetaling.
 
Hvert år opstår der også en række nye kurser, som unge selv har taget initiativ til. Du kan også komme med forslag til et fritidshold, skriv bare til UngOdense@odense.dk med din idé og husk at skrive dine kontaktoplysninger, så vi kan få fat i dig. Vi støtter gerne op om dine initiativer, det er din fritid, og dig der bestemmer indholdet af den.

https://ungodense.dk/index.php?open=1658&menu_id=7