Det kan du være med til

UNGODENSE Fritidsundervisningen – for dig der er til sjov, udvikling eller talent

I UngOdense har vi særligt fokus på dig og dine interesser. Fritidsundervisningen er en række gratis kurser og hold inden for blandt andet kreativitet, sport, teknologi og natur.I fritidsundervisningen dyrker vi sociale fællesskaber og de unges interesser og talenter.

Her kan du gå på opdagelse i et alsidigt udbud af kurser, der er særligt tilrettelagt for unge fra ungdomsuddannelserne og folke- og privatskolernes ældste klasser – fra 8. klasse til du fylder 18 år. Undervisningen er gratis, men særlige materialer og ture har deltagerbetaling.

Hvert år opstår der også en række nye kurser baseret på unge, der selv tager initiativ til en ny aktivitet. Vi støtter gerne unges egne initiativer. Det er din fritid, og dig der bestemmer indholdet af den.

http://ungodense.feliks.dk

Femi Festival
Femi Festival finder sted i Ungdomshuset Odense. Vi er i altid på udkig efter lidenskabelige frivillige til at tilslutte sig vores sag, ved at blive en del af vores festival. Sætter du spørgsmålstegn ved normerne i vores samfund?

Skriv til mnh@odense.dk

Fra baggård til byrum
Foreningen UngSkab består af repræsentanter fra Ungdomshusets brugergrupper og foreninger. Vores mission er at omskabe den kedelige baggård til et sprudlende, kreativt og velkommende sted for byens unge. Alle er velkomne til at byde ind med gode ideer og forslag 🙂

https://www.facebook.com/groups/2141731896144184/

Clubhouse er Ungdomshusets maker-, medie og musikværksted. 
Her kan du få hjælp, inspiration og bruge udstyr til at arbejde med en masse teknologier. Du kan komme ind fra gaden i vores åbningstid, og få hjælp og sparring til mindre opgaver, og du kan melde dig på undervisningshold hvis du vil lære noget fra bunden, lave større projekter eller have god tid til at fordybe dig. Det eneste, det kræver, er, at du har tiden og lysten til at lære.

Se mere på computerclubhouseodense.dk

Støtte til unges projekter
Har du en god idé til et projekt eller en aktivitet for unge, så har UngOdense en 
række muligheder for at hjælpe dig.

https://ungdomshusetodense.dk/?page_id=608