Fælleskaber

Fællesskaber

Fællesspisning

Fællesspisning i Ungdomshusets café er en hjørnesten i det sociale liv i huset. Det er et tidspunkt, hvor folk samles omkring et måltid, deler historier og skaber forbindelser. Med en åben og inkluderende atmosfære er fællesspisning en mulighed for at møde nye mennesker og styrke fællesskabet.

Fællesskaber

Teknologi
værkstedt  Clubhouse

ITeknologi Værkstedet i Clubhouse samles teknologi-entusiaster for at udforske og eksperimentere. Fællesskabet er åbent og inkluderende, hvor medlemmer deler viden og støtter hinanden i kreative projekter. Gennem workshops og arrangementer får deltagerne mulighed for at lære, netværke og finde samarbejdspartnere. Det er et dynamisk miljø, hvor passion for innovation og teknologi forener mennesker.

Fællesskaber

KARAOKE HEADSTART

ChatGPT

Vores karaoke er et trygt rum, hvor alle er velkomne til at synge, og vi støtter hinanden. Der er dog intet krav om, at man skal synge – det er også sjovt bare at kigge på. Følg vores Facebook-eventside for mere information.

Fællesskaber

COZY TUESDAY

Vi mødes i Ungdomshusets Café. Quizzerne Du har chancen for at vinde særlige præmier til forskellige steder i Odense! Medbring også gerne dine egne brætspil, hvis du har lyst! Og vær ikke bekymret for at komme alene – vores fællesskab er åbent og imødekommende, og vi vil gør alt for at du kan føle dig velkommen!