Hip hop in da house!!!

Latest Comments
Der er ingen kommentarer at vise.

Tags:

Hip hop in da house!!! 💪🥳🥳Baby&QiizyBaby & Qiizy er udsprunget af Odenses fremadstormende hiphop miljø. Bandet består af producer Luis Angel og rapperen Marqiizy der til sammen danner den dynamiske duo.De to musikere har forskellige bagrunde, visioner og budskaber og sammen indgår de i et legende samarbejde, hvor originalitet, budskaber og meninger er på forsædet når det gælder deres musik. Som livenavn levere Baby&Qiizy et show i verdensklasse der fører publikum ud på en rutsjebane tur af følelser, hvor det tragiske og alvorlige balanceres med sjov, fest og farver. Mennesket er fuld af forskellige og varierende følelser, meninger og situationer og det skal vores musik afspejle, det skal afspejle det at være menneske.

Categories

Comments are closed