FORENINGEN UNGSKAB: Workshop no. 2 – Fra Idéer til Planforslag

Workshop 1 bugnede med gode idéer til transformation af baggården, det var herligt, men HVAD GØR VI SÅ med de mennesker, cykler, punkteringer, fester, planter, biler, bøffer, bier, musikere, hyggere, demokrater, solstrejf, regnskyl, kunstnere, foreninger, fællesspisninger, koncerter, bogorme, pindsvin, krydderurter, overdækning, glasmosaikker, hængekøjer og alt det andet vi gerne vil putte ind i gården? Vær med til at ARBEJDE VIDERE MED IDÉERNE OG TAGE STILLING til, hvad der skal med i planen, og hvilke darlings der skal ligges til evig hvile.
I workshop no. 2 finder vi frem til hvilke idéer vi vil arbejde i dybden med, og udvælger, dem vi allerhelst vil gøre til virkelighed.

Kom fra starten, programmet er pakket og godt.

Tilmeld dig og dine venner og din forening her på eventet ved at trykke deltager eller på Anraa@odense.dk

PS. Det er gratis og inklusiv frokost